Η Sony ανακοίνωσε την επόμενη γενιά του SmartBand, το Sony SmartBand 2 και έρχεται με μια σειρά από αναβαθμίσεις πάνω από την αρχική συσκευή.

Το Sony SmartBand 2 διαθέτει ένα προηγμένο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και θα παρέχει ειδοποιήσεις για κλήσεις, τα μηνύματα κειμένου και e-mail. Θα κυκλοφορήσει σε 60 χώρες τον επόμενο μήνα και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για € 119, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.

«Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε την πιο προηγμένη εφαρμόσιμη μορφή σε αυτό το τμήμα της αγοράς – το SmartBand 2 έχει την δυνατότητα να παρέχει, και να κάνει τα βιομετρικά δεδομένα κατανοητά για τους χρήστες εντός LifeLog».

«Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε την πιο προηγμένη εφαρμόσιμη μορφή σε αυτό το τμήμα της αγοράς – το SmartBand 2 έχει την δυνατότητα να παρέχει, και να κάνει τα βιομετρικά δεδομένα κατανοητά για τους χρήστες εντός LifeLog», δήλωσε ο Kaz Tajima, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του UX Creative Design and Planning στη Sony Mobile Communications. “Δεν αντιπροσωπεύουν μόνο ένα ισχυρό όραμα για το πώς οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους – αλλά μας επιτρέπει επίσης να εξερευνήσουμε συναρπαστικές νέες ευκαιρίες με τους αναπτυξιακούς εταίρους.”

Το Sony SmartBand 2
θα κυκλοφορήσει σε 60 χώρες τον επόμενο μήνα και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για € 119, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις