Η Amazon φαίνεται να εργάζεται πάνω στο νέο 6 ιντσών Amazon FireTablet, που θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος, η συσκευή θα πωλείται για μόλις $ 50, γεγονός που θα την κάνει μία από τις πιο προσιτές που διατίθενται στην αγορά.

Το Υπάρχον 6 ιντσών tablet της Amazon διατίθεται για $ 99, ενώ αυτό το νέο 6 ιντσών Amazon FireTablet θα έχει τη μισή τιμή του σημερινού μοντέλου.

Εκτός από τη νέα 6 ιντσών έκδοση, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει ένα νέο 8 ιντσών Amazon Fire Tablet και ένα νέο μοντέλο 10 ιντσών.

Η είδηση έρχεται σε μια πρόσφατη έκθεση της Wall Street Journal, η οποία έχει λάβει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Amazon για τη φετινή σειρά tablet τους. Η Amazon, επίσης σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο Kindle reader που επίσης θα πωλείται για 50$, ενώ το σημερινό μοντέλο διατίθεται για 79$.

Η Amazon έχει αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την ανάπτυξη των νέων φθηνότερων Fire Tablet τους σε δύο εταιρείες, στην Shanghai Huaqin Telecom Technology Co. και την Compal Communications Inc., αυτό φαίνεται να γίνεται για να κρατήσει το κόστος της συσκευής χαμηλό.

Το υπάρχον FireTablet 6 ιντσών των 99$ έρχεται με διαφημίσεις, το ίδιο μοντέλο είναι διαθέσιμο χωρίς διαφημίσεις για $ 114, επομένως είναι περισσότερο από πιθανό ότι αυτό το νέο tablet των 50$ θα έρθει επίσης με διαφημίσεις.

Η Amazon τα έχει πάει καλά με τα Fire Tablets μέχρι τώρα, όμως η εταιρεία δεν τα πήγε και τόσο καλά με το Αmazοn Fire Phone το οποίο ήταν… αποτυχία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε αυτά τα νέα tablet θα γίνουν διαθέσιμα.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις