Ο Yuri Milner, φανατικός της NASA και των δεδομένων που συλλέγει και προβάλλει το τηλεσκόπιο Kepler, γέμισε το σπίτι του ούτε με μία ούτε με δύο, αλλά με 50 τηλεοράσεις, που θα δείχνουν σε ζωντανή σύνδεση εικόνες από το διάστημα.

Ο Yuri Milner αποκάλυψε σε τεχνολογικό Συνέδριο στην Καλιφόρνια, ότι πήρε το όνομά του από τον Yuri Gagarin, τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε στη Σελήνη και ως εκ τούτου η “εμμονή” του με το διάστημα δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αγόρασε την έπαυλή του έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Όταν την αγόρασε, οι τοίχοι ήταν γεμάτοι πίνακες, τους οποίους όμως οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες πήραν μαζί τους, αφήνοντας μεγάλα κενά στους τοίχους.

Ο Milner σκέφτηκε λοιπόν, αντί να αγοράσει καινούριους, να βάλει στη θέση όπου βρισκόταν κάθε ένας από τους πίνακες μία τηλεόραση, που θα μεταδίδει εικόνες από τον δορυφόρο, όπως προβάλλονται από τη NASA.

Μάλιστα, όπως λέει, φοράει τα ίδια ρούχα συχνά, για να μην χάνει χρόνο ψάχνοντας τι θα φορέσει. Ένα ριγέ κοστούμι για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ένα μπλουζάκι με σορτσάκι, για τις πιο casual εμφανίσεις του. Το ίδιο και με το φαγητό του. Προτιμά να τρώει συχνά τα ίδια γεύματα, έχοντας αδυναμία στον σολομό και την ομελέτα.

“Περιορίζοντας τις επιλογές σου, έχεις περισσότερο χρόνο, για να κάνεις σημαντικότερα πράγματα”, λέει.

Πηγή: Sky News

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις