Αυτό το Σαββατοκύριακο 20-22 Νοεμβρίου επιστρέφει στην Αθήνα (για δεύτερη φορά) το Startup Safary.

Το Startup Safary ξεκίνησε το 2012 από το Βερολίνο και πρόκειται για ένα διήμερο ανοικτών εκδηλώσεων για συνεργατικούς χώρους, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, startups και εταιρείες τεχνολογίας που πραγματοποιείται με επιτυχία εκτός από το Βερολίνο και σε 7 ακόμη Ευρωπαϊκές πόλεις.

Η Αθήνα είναι ανάμεσα σε αυτές τις πόλεις και οι χώροι στους οποίους θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις είναι το Orange Grove, The Egg, Found.ation, The Cube, TH.EA , Innovathens κ.α.

Πάνω από 70 εργαστήρια, σεμινάρια, διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις, παρουσιάσεις και networking events θα πραγματοποιηθούν σχετικά με την ψηφιακή επιχειρηματικότητα. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό με εγγραφή.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του UK Trade and Investment, του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας εδώ: https://www.facebook.com/events/1673806889562531/ και της δεύτερης ημέρας εδώ: https://www.facebook.com/events/847002785415275/.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις