Η Apple εργάζεται ήδη για τα iPhones νέας γενιάς, τα οποία, σύμφωνα με τις πηγές, μπορεί να φτάσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο, αλλά μια νέα έκθεση υποστηρίζει ότι η εταιρία στην πραγματικότητα προετοιμάζει πέντε διαφορετικά μοντέλα για το επερχόμενο lineup.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η G for Games ισχυρίζεται ότι η Apple έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικά πρωτότυπα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατασκευή του iPhone 7, το κάθε ένα γεμάτο με νέες τεχνολογίες σε σύγκριση με τα υπάρχοντα μοντέλα.

Πρώτα απ “όλα, ένα από τα μοντέλα που η Apple έχει ήδη αναπτύξει διαθέτει μια θύρα USB-C αντί για την παραδοσιακή υποδοχή Lightning. Αυτή η αλλαγή, ωστόσο είναι μάλλον απίθανη, δεδομένου ότι η Apple επενδύει στα Lightning αυτές τις μέρες, και οι φήμες λένε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο ακουστικό που θα χρησιμοποιεί ειδικά αυτήν την υποδοχή. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα πρωτότυπο που χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία φόρτισης, ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά για τους χρήστες iPhone. Αυτό το είδος του συστήματος φόρτισης είναι ήδη διαθέσιμο σε μια πληθώρα άλλων κινητών τηλεφώνων.

Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη ιδέα ότι θα διαθέτει «multi-touch Force Touch», το οποίο είναι πιθανό να είναι μια εξελιγμένη έκδοση του 3D Touch και θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε διάφορες επιλογές, όταν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα δάχτυλο στην οθόνη αφής. Χρησιμοποιώντας ένα δάχτυλο θα έχετε ένα σύνολο επιλογών, δύο δάχτυλα άλλες επιλογές, και ούτω καθεξής.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχει η επιλογή που θα μπορούσε να φέρει πραγματικά μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά το σχεδιασμό του iPhone 7. Η Apple λέγεται ότι εργάζεται σε ένα διαφορετικό concept, που θα αντικαταστήσει το Touch ID sensor, που είναι ενσωματωμένο στο home button, με ένα σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να αντικατασταθεί πλήρως το home button.

Αφαίρεση της πρόσοψης θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά το design του επερχόμενου iPhone και να προσαρμόσει τις διαστάσεις, προκειμένου να καταστεί πιο εύκολη η μεταφορά, ειδικά στην περίπτωση της έκδοσης Plus, οπότε η αφαίρεση του home button μπορεί να βοηθήσει αυτό το σκοπό.

Φυσικά θα πρέπει πρώτα η Apple να τα επαληθεύσει όλα αυτά, κι αν το κάνει σίγουρα το iPhone 7 θα είναι επιτυχία.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις