Είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψετε ποιος έχει αγνοήσει το αίτημα φιλίας σας στο μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα εκείνων που τους έχετε στείλει αίτημα φιλίας και μπορείτε επίσης να τα πάρετε πίσω ή να ακυρώσετε ένα σταλθέν αίτημα φιλίας.

Προηγουμένως, δεν ήταν δυνατό να γνωρίζουμε στο Facebook, αν έγινε δεκτό ή όχι. Αλλά τώρα είσαι σε θέση να γνωρίζεις ποιος αγνόησε το αίτημά σου για φιλία!

Το Facebook είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο από περίπου 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπους. Έχει αναπτυχθεί για να γίνει το μεγαλύτερο μέσο για να συνδέει τους ανθρώπους και να μοιράζονται τις ζωές τους.

Μερικές φορές, στέλνουμε ένα αίτημα φιλίας σε ένα πρόσωπο στο Facebook και ξεχνάμε να δούμε αν αυτό έχει γίνει δεκτό ή όχι. Προηγουμένως, δεν ήταν και δυνατό να γνωρίζουμε στο Facebook, αν έγινε δεκτό ή όχι. Αλλά τώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος αγνόησε το αίτημά μας για φιλία!

Εδώ είναι μερικά απλά βήματα που θα πρέπει να γνωρίζεις για να το μάθεις.

Βήμα 1:
Πηγαίνετε στην ενότητα Αιτήματα Φιλίας (Friend Requests) στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ σε αυτή.

Βήμα 2: Περιηγηθείτε προς τα κάτω και πηγαίνετε στο κάτω μέρος της σελίδας. Κάντε κλικ στο Προβολή όλων.

Βήμα 3: Μια νέα σελίδα θα ανοίξει. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας, θα δείτε τον σύνδεσμο «Προβολή απεσταλμένων αιτήσεων φιλίας». Απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο και θα δείτε όλα τα αιτήματα φιλίας σας.

Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τα απεσταλμένα αιτήματα φιλίας.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις