Το CoWatch είναι ένα SmartWatch που εμπεριέχει τον βοηθό Alexa. Είναι κατασκευασμένο από IMCO και τιμολογείται ως το πρώτο SmartWatch στον κόσμο, που ενσωματώνει τις φωνητικές εντολές Alexa .

Το CoWatch συνδέεται με τα iPhone που τρέχουν iOS 9 και Android τηλέφωνα που τρέχουν Android 5.0 Lollipop και πάνω. Είναι επίσης προσιτό, με τιμή που ξεκινά από $ 159.

Η στρογγυλή Super AMOLED οθόνη μετρά 1.39 ίντσες και έχει ανάλυση 400 x 400. Σε αντίθεση με άλλα στρογγυλά smartwatches (όπως το Moto 360), η οθόνη του CoWatch δεν έχει προεξοχή στο κάτω μέρος.

Στις 0,48 ίντσες, το CoWatch είναι αρκετά παχύ, ειδικά σε σύγκριση με το Apple Watch (0,41 ίντσες) και το δεύτερης γενιάς Moto 360 (0,45 ίντσες). Ακόμα, ο ανοξείδωτος χάλυβας και το κεραμικό σώμα είναι κομψά. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Το CoWatch τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.2GHz, έχει 1GB μνήμης RAM και τρέχει ένα custom λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται Cronologics OS. Έρχεται με 8GB εσωτερική μνήμη, διπλάσια από ό, τι στα περισσότερα smartwatches. Διάρκεια ζωής της μπαταρίας λέγεται ότι φτάνει έως και τις 32 ώρες. Το SmartWatch έρχεται με τη δική του μαγνητική αποβάθρα φόρτισης.

Το Hardware ακούγεται υπέροχο, αλλά είναι οι φωνητικές εντολές Alexa που το διαφοροποιούν από άλλα smartwatches.

Με το CoWatch, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε το Echo Dot. Θα είστε σε θέση να πείτε απλά «Alexa, παίξε μουσική» ή «Alexa, άναψε τα φώτα».

Όσοι ενδιαφερθούν να αποκτήσουν από νωρίς το CoWatch θα είναι σε θέση να το βρουν στα $ 159. Φυσικά, αν χάσετε αυτή την προσφορά, η κανονική τιμή για την CoWatch θα είναι $ 179 και το κόστος για το διπλό πακέτο θα είναι $ 350.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις