Δεν λέμε ότι το AtmosFlare 3D Pen Set είναι το πιο κουλ πράγμα που θα δεις σε όλη σου τη ζωή αλλά ναι λέμε ότι είναι ότι πιο κουλ έχουμε δει τελευταία!

Αυτή η φοβερή μικρή συσκευή κοστίζει 30 δολάρια στο Amazon με δωρεάν μεταφορικά και σας επιτρέπει να ζωγραφίσετε 3D αντικείμενα στον αέρα. Χρησιμοποιεί quick-dry πλαστικό “μελάνι” κι έτσι μπορείτε να σχεδιάζετε αντικείμενα που είναι στεγνά κι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν σε μια στιγμή!

Σοβαρά πρέπει να το δοκιμάσετε! Όταν έχεις τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τρισδιάστατα αντικείμενα, η φαντασία σου δεν περιορίζεται πλέον σε 2 διαστάσεις. Μπορείς να πρωτοτυπήσεις στα σχέδια, να κατασκευάσεις γλυπτά, να ενισχύσεις άλλα μέσα τέχνης και να δημιουργήσεις ακόμα μικρά χαριτωμένα παιχνίδια.

To AtmosFlare 3D pen set είναι ένα εργαλείο τέχνης που σου επιτρέπει να σχεδιάσεις τρισδιάστατα έργα οριζόντια ή κάθετα με ένα διαισθητικό, απολύτως ασφαλή τρόπο, όπως αναφέρει η εταιρία κατασκευής. Το στυλό προσφέρει μια αληθινή 3D εμπειρία και ίσως φέρει επανάσταση στον τρόπο που μέχρι τώρα ο κόσμος δημιουργούσε τέχνη.

Όμως για αγορά του AtmosFlare 3D Pen Set η καλύτερη λύση είναι σίγουρα το Amazon. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δύο δοχεία μελάνης, τέσσερα άκρα στυλό, μια μπαταρία ΑΑ κι ένας οδηγός γρήγορης εκκίνησης.

Πηγή: Secnews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις