Τα Windows 95 απλά δεν θα πεθάνουν ποτέ! Έχουν βρει τον δρόμο τους για το Nintendo 3DS, για διάφορες συσκευές Android και για τον web browser σας! Τώρα το εικοσάχρονο λειτουργικό σύστημα της Microsoft έκανε την εμφάνιση του και στο Apple Watch.

Φυσικά δεν βγάζει κανένα νόημα η σύζευξη αυτών των δυο αφού τα Windows 95 είναι απαίσιο για λειτουργικό σύστημα για smart ρολόι και το Apple Watch είναι πολύ μικρό για desktop υπολογιστή. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Με τον επεξεργαστή 520MHz και την RAM 512MB, το Apple Watch συγκεντρώνει άφθονη ισχύ για τα Windows 95. Σύμφωνα με τον Nick Lee, ο οποίος είναι ο εμπνευστής αυτού του hack, ο επεξεργαστής είναι 20 φορές πιο γρήγορος από ότι ο μέσος desktop CPU την δεκαετία του 90.

“Ως αποτέλεσμα, ένιωθα σίγουρος ότι το Apple Watch είχε την ικανότητα να τρέξει ένα από τα πιο σεβαστά λειτουργικά συστήματα για desktop που έχουν παραχθεί ποτέ!”, γράφει ο Lee στο blog του και είχε δίκιο!

Η μεγαλύτερη πρόκληση πίσω από αυτό το hack (όπως και σε άλλες συσκευές της Apple) ήταν να τρέξεις ανεπίσημο λογισμικό στο Apple Watch. Και παρόλο που υπάρχει πολύ ισχύς, το γεγονός ότι τα Windows 95 είναι εξομοιωμένα το καθιστά πιο αργό (χρειάζεται μια ώρα για να γίνει εκκίνηση).

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις