Ψηφιακό βιβλίο από τη ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την ψυχολογική υποστήριξη στον αθλητισμό και την άσκηση για υγεία με καινοτομίες.

Εκτός από τα κείμενα, τις ασκήσεις και τα παραδείγματα για πρακτική εφαρμογή, ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει, μέσα από 24 σχετικά βίντεο, που ετοιμάστηκαν από την συγγραφική ομάδα, τις περιλήψεις των κεφαλαίων, όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται οι ψυχολογικές τεχνικές σε αθλητές ή αθλήτριες.

Υπάρχουν επίσης συνδέσεις και σχολιασμός σε 26 βίντεο από το διαδίκτυο σχετικά με το θέμα, σε 38 σχετικές ιστοσελίδες, όπως επίσης και συνδέσεις σε 16 σχετικά βιβλία και άρθρα.

Πρόκειται για τις καινοτομίες που χαρακτηρίζουν το ψηφιακό βιβλίο «Ψυχολογική υποστήριξη στον αθλητισμό και την άσκηση για υγεία» που κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα. Η συγγραφική ομάδα αποτελείται από τους Γιάννη Θεοδωράκη, καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΠΘ, Αντώνη Χατζηγεωργιάδη, αναπληρωτή καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΠΘ και Νίκου Ζουρμπάνου, επίκουρου καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΠΘ.

Το σύγγραμμα αυτό των 220 σελίδων είναι διαθέσιμο για όλους, εντελώς δωρεάν, μέσω της σελίδας των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Ηλεκτρονικών Συγγραμμάτων και Βοηθημάτων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις