Το… θρίλερ με τον πολυαναμενόμενο αντικαταστάτη της Toyota Supra μοιάζει να φτάνει προς το τέλος του καθώς αρκετές πληροφορίες έχουν αρχίσει να έρχονται και πάλι στην επιφάνεια μέσω δημοσιευμάτων στον ξένο τύπο για το νέο supercar της Toyota.

Βασισμένη σε μία ολοκαίνουρια πλατφόρμα η οποία έχει εξελιχθεί από κοινού με την BMW, η νέα Toyota Supra θα μοιράζεται κάποια μηχανικά μέρη με την επόμενη BMW Z4. Η ιαπωνική όμως σπορ δημιουργία θα είναι μεγαλύτερη από την Βαυαρή… ξαδέρφη της καθώς θα χρησιμοποιεί ουσιαστικά μία επιμηκυμένη έκδοση της νέας αυτής πλατφόρμας.

Έτσι η νέα Supra θα είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερη και από το Toyota GT86 ενώ σχεδιαστικά φυσικά θα διαφέρει εντελώς από τις δημιουργίες της BMW που θα βασίζονται στο ίδιο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το Auto Express και τα δύο νέα μοντέλα θα έχουν κάτω από το καπό έναν νέο κινητήρα βενζίνης της BMW ο οποίος θα δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ στην περίπτωση της Supra ηλεκτρικά μοτέρ θα δίνουν κίνηση στους εμπρός τροχούς, κάτι που βεβαίως θα καθιστά το νέο supercar τετρακίνητο

Πηγή: caranddriver.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις