Η Nikon έβγαλε ένα νέο πακέτο λογισμικού που αναπτύχθηκε ειδικά για τη D500 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του μοντέλου, δηλαδή την έκδοση 1.02, η οποία αντιμετωπίζει κάποια λάθη που συναντώνται σε ορισμένες UHS-II SD κάρτες μνήμης.

Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ένα λάθος που προκύπτει από την κάμερα, αλλά στις ίδιες τις κάρτες, η Nikon έχει αποφασίσει να εφαρμόσει μια λύση που ρυθμίζει τη μονάδα απεικόνισης στη λειτουργία UHS-I, αν μια κάρτα από την πλευρά της έχει κάποι σφάλμα παρουσιάζεται σε λειτουργία UHS-II.

Όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε στη λειτουργία UHS-II, μπορείτε να επανεκκινήσετε τη μονάδα D500, ή απλά να περιμένετε το χρονόμετρο αναμονής για να κάνετε επανεκκίνηση. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι τα σφάλματα ανάγνωσης από την πλευρά της κάρτας μπορεί ακόμα να συμβούν και μετά την ενημέρωση, απλά όχι τόσο συχνά.

Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα σας έχει ενοχλήσει στο παρελθόν και θέλετε να αναβαθμίσετε, ελέγξτε πρώτα το τρέχον firmware της φωτογραφικής μηχανής σας και βεβαιωθείτε ότι είτε δεν είναι νεότερη είτε δεν ταιριάζει με την παρούσα ενημέρωση, και στη συνέχεια αποθηκεύστε και εκτελέστε το διαθέσιμο για λήψη αρχείο.

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι ο παραγωγός έχει παράσχει δύο αρχεία: ένα για την 32- και την 64-bit παραλλαγή των λειτουργικών συστημάτων των Windows Vista, 7, 8.1, και 10, και ένα άλλο που απευθύνετε στις πλατφόρμες Mac OS.

Πηγή: Secnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις