Μετά το rebranding της σειράς του Xperia Z στο Xperia X, η Sony έχει ήδη κυκλοφορήσει μερικές συσκευές φέτος, μεταξύ των οποίων είναι τα Xperia X, Xperia XA και Xperia X Performance.

Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα καινούργιο smartphone, το οποίο πρόσφατα εντοπίστηκε στο GFXBench.

Η νέα συσκευή διαθέτει τον κωδικό αριθμό F8331 και καθώς φαίνεται τρέχει το Android Marshmallow 6.0.1, σύμφωνα με το Xperia Blog. Διαθέτει επίσης μια οθόνη 5,1 ιντσών με ανάλυση 1080p, το οποίο φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τη Sony, δεδομένου ότι πολλοί από τους ανταγωνιστές της έχουν εξοπλίσει τα τελευταία smartphones τους με QHD panels.

Παρ ‘όλα αυτά, το post στο GFXBench
δείχνει επίσης ότι το smartphone της Sony θα τρέχει σε ένα Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή. Βλέποντας πως το Snapdragon 821 κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, η Sony θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει γνώμη και να ενσωματώσει το νέο επεξεργαστή σε αυτό το smartphone. Η λίστα δείχνει επίσης ότι η συσκευή διαθέτει 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερική μνήμη, μαζί με μια κάμερα 21Mp από την πίσω πλευρά και 12MP από την μπροστινή.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες προδιαγραφές, αλλά η Sony δεν μπορεί να κάνει και μεγάλη εντύπωση στην αγορά με αυτή τη νέα συσκευή, δεδομένου το γεγονός ότι η ανάλυση της οθόνης δεν είναι η καλύτερη και η χωρητικότητα της μνήμης RAM είναι αρκετά χαμηλή, συγκριτικά με άλλες συσκευές.

Επιπλέον, η Sony έκανε διαθέσιμη τη σειρά Xperia X σε όλο τον κόσμο, μετά την αποκάλυψη της φέτος το Φεβρουάριο. Η σειρά διαθέτει το Xperia X, Xperia XA και Xperia X Performance , με το τελευταίο να είναι το high-end μοντέλο.

Το smartphone μπορεί να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του IFA συνεδρίου φέτος το Σεπτέμβριο.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις