Η συλλεκτική έκδοση του κορυφαίου crossover της Nissan, θα διατεθεί και στην Ελλάδα σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η έκδοση Black Edition του Qashqai, βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης Techna και έχει επιπλέον μαύρες ζάντες αλουμινίου «Ibiscus» 19 ιντσών, καθώς και διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρόσθιο αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, το δερμάτινο σαλόνι και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κατώτερο τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της Black Edition, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το όλο πακέτο.

Η έκδοση Black Edition προσφέρεται στην Ελλάδα με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων, με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Διατίθεται σε δύο μοναδικά μεταλλικά χρώματα, το μαύρο «Pearlescent Black» και το λευκό «Pearl White».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την συλλεκτική έκδοση Black Edition του Qashqai, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα.

Πηγή: Caranddriver.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις