Μετά την ανακοίνωση του MyFitnessPal και του Amtrak για την αποχώρηση τους, από τα Windows Phone, η New York Times αποφάσισε να κάνει το ίδιο , αλλά μόνο όσο αφορά τους υπολογιστές και τα tablets που έτρεχαν το app του καταστήματος της.

Όπως συνέβη και με τις άλλες αποχωρήσεις, η New York Times συνιστά στους χρήστες να στραφούν στην ιστοσελίδα της για να διαβάσουν τις ειδήσεις.


Όπως ενημέρωσε η εταιρία:


“Η New York Times
δεν θα στηρίζει πλέον την εφαρμογή NYTimes για τα tablet των Windows και τους υπολογιστές. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση των New York Times, μέσω του browser της συσκευής σας στην ιστοσελίδα μας, nytimes.com. Η ιστοσελίδα του NYTimes περιλαμβάνει το ίδιο περιεχόμενο με την εφαρμογή, καθώς και διαδραστικά άρθρα, διευρυμένες δυνατότητες βίντεο και πλουσιότερο περιεχόμενο των άρθρων.”

Βλέποντας την εφημερίδα New York Times να αφήνει τα Windows είναι λίγο περίεργο, ειδικά επειδή η εταιρεία ξεκίνησε την εφαρμογή της λέγοντας μεγάλα λόγια το 2012, όταν η Microsoft εισήγαγε τα Windows 8, εξηγώντας ότι ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τη σύγχρονη πλατφόρμα Redmond.

Αλλά τώρα φαίνεται ότι τα Windows Store apps εξακολουθούν να μην κερδίζουν την προσοχή των εταιριών, παρά το γεγονός ότι η Microsoft πιέζει σκληρά για την έγκρισή τους.

Μένει να δούμε αν η New York Times θα επιστρέψει στο μέλλον με μια καθολική εφαρμογή.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις