Κάπου στα μέσα Μαΐου, η Samsung πρόσθεσε το S Note στο Play Store και τώρα φαίνεται ότι η εφαρμογή είναι πίσω στη κατάσταση beta με μια νέα ενημερωμένη έκδοση.

Σημαντικές αλλαγές έγιναν στην εφαρμογή, με την εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών που αρχικά κυκλοφόρησαν με το Galaxy Nοte 7 και το νέο βελτιωμένο S Pen του.

Η γραφίδα δέχθηκε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις και έτσι, το S Note έπρεπε να ενημερωθεί για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα νέα χαρακτηριστικά.

Η Samsung επιθυμεί να εγγράψει τους δοκιμαστές του beta στο νέο πρόγραμμα για το S Note και να παρέχει ενημερώσεις για την εφαρμογή πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στο περιβάλλον του Galaxy Apps. Τα νέα χαρακτηριστικά που έφερε το S Note app είναι: ένα νέο Folder View, Trash και βελτιωμένη εμφάνιση που οι δοκιμαστές θα μπορούν να δοκιμάσουν.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εφαρμογή είναι σε beta λειτουργία, η Samsung έχει προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να διαρκέσει έως και αρκετές ώρες για να πάρει την ενημερωμένη έκδοση, υπό την προϋπόθεση ότι η εφαρμογή έχει ήδη εγκατασταθεί . Εάν δεν έχετε ακόμη εγκαταστήσει την εφαρμογή, οι testers θα πρέπει να την κατεβάσουν από το Play Store και να πατήσουν το κουμπί ενημέρωση. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να έχει κάποια σφάλματα και απρόβλεπτες αντιδράσεις, έτσι οι χρήστες θα πρέπει να έχουν και αυτόν τον παράγοντα υπόψιν τους.

Οι χρήστες μπορούν να αφήσουν το πρόγραμμα δοκιμών beta ανά πάσα στιγμή. Η Google παρείχε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό νωρίτερα αυτό το χρόνο, για να είναι ευκολότερο στους χρήστες να δοκιμάσουν και να επιλέξουν κάτι από τα προγράμματα beta.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις