Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πώς ακριβώς μπορεί να μοιάζει η επόμενη γενιά της Toyota Supra, ωστόσο ο φακός του auto evolution μας ξεκαθαρίζει λίγο το θολό τοπίο. Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες φαίνεται το πολυαναμενόμενο Toyota Supra «ντυμένο» με αυτοκόλλητα-καμουφλάζ.

Το νέο μοντέλο πρόκειται να έρθει στην αγορά το 2018, ενώ στα μέσα του επόμενου έτους θα είναι έτοιμο να τιμήσει με την παρουσία του κάποιο Σαλόνι αυτοκινήτου. Μέχρι να συμβεί αυτό, οι μηχανικοί της Toyota δεν σταματούν να το εξελίσσουν τόσο μέσα σε πίστα όσο και εντός πόλης.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η νέα Supra συνελήφθη κάπου στην Γερμανία και πρόκειται φυσικά για ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο. Δοκιμάζεται σε αστικό φόντο, ώστε να είναι παράλληλα και πρακτικό μέσα στην πόλη παρά τις εκρηκτικές του επιδόσεις. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα αυτοκόλλητα-καμουφλάζ κρύβουν καλά το αμάξωμα και μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν απ’ έχει πολύ από την έκδοση παραγωγής. Η σιλουέτα του δεν αφήνει αμφιβολίες ότι πρόκειται για ένα σπορ αυτοκίνητο, ενώ –από ορισμένες οπτικές γωνίες- θυμίζει τα Nissan 370Z και Toyota GT86. Δυστυχώς δεν διακρίνεται το εσωτερικό από τις φωτογραφίες, γι’αυτό και η αναμονή θα επεκταθεί… λίγο ακόμα.

Πηγή: gocar.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις