Μία νέα υπηρεσία προσφέρει πλέον η εφαρμογή για συσκευές κινητής τηλεφωνίας Taxibeat με την οποία οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν ανά πάσα στιγμή χρήματα για δωρεάν διαδρομές στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η υπηρεσία Taxibeat Gift Cards είναι στην ουσία μία ηλεκτρονική δωροκάρτα, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί σε διαδρομές με ταξί. Ο αποστολέας, μέσα από το προφίλ του στην εφαρμογή, θα μπορεί να ορίσει τον παραλήπτη και το ποσό που θέλει να δωρίσει. Έτσι, ο χρήστης εξασφαλίζει δωρεάν μετακινήσεις στο παιδί, τους γονείς, το σύντροφό του ή σε οποιονδήποτε άλλον αυτός επιθυμεί.

Το ελάχιστο ποσό που μπορεί να δωρίσει κάποιος είναι 10 ευρώ χωρίς να υπάρχει ημερομηνία λήξης για την εξαργύρωση του ποσού της δωροκάρτας.

Οι χρήστες που επιθυμούν να στείλουν μια δωροκάρτα Taxibeat θα πρέπει να κατεβάσουν την τελευταία έκδοση της εφαρμογής (https://taxibeat.gr/download). Ο παραλήπτης θα ειδοποιηθεί για το ποσό και τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς χρήση στον Taxibeat λογαριασμό του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις