Κυνηγάτε Πόκεμον στο Σύνταγμα; Περπατάτε με το βλέμμα στην οθόνη του smartphone για να μην χάσετε ούτε ένα tweet, ούτε ένα ποστάρισμα στο instagram, ούτε ένα σχόλιο στο facebook; Μιλάτε μέσω snapchat με τους κολλητούς ακόμη κι αν κάθεστε στο ίδιο τραπέζι; Το τραγούδι του “Are you lost in the world like me” και το βίντεο που το συνοδεύει εμπνεύστηκαν από εσάς.

Ο γνωστός για τις κοινωνικές και φιλοζωικές ευαισθησίες του, μουσικός, τραγουδιστής και τόσα άλλα, Moby, κυκλοφόρησε το νέο του βίντεοκλιπ, που έγινε… viral όσο και αν ακούγεται αυτό ειρωνικό.

Πρόκειται για ένα σκοτεινό, old school animation του φοβερού Steve Cutts με πρωταγωνιστή ένα μικρό αγόρι(aka Moby) τo οποίο κυκλοφορεί σαν χαμένο σε μία αποξενωμένη hi tech κοινωνία και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα. Το βίντεο σχολιάζει πολύ εύστοχα την εξάρτηση από τα social media την εποχή που όλα γίνονται με ένα κλικ.

“Πριν αρκετά χρόνια είδα ένα βίντεο του Steve Cutts κι έπαθα πλάκα. Έκανα μια έρευνα για εκείνον στο διαδίκτυο, του έστειλα αν θα ήθελε να συνεργαστούμε και δέχτηκε. Το συγκεκριμένο βιντεο κλιπ είναι από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ για τραγούδι μου” ανέφερε ο Moby και θα συμφωνήσουμε.

Δείτε το και κάντε το forward, retweet, post, ξέρετε εσείς…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις