Σύμφωνα με τη Land Rover, το επόμενης γενιάς Defender πρόκειται να λάβει τον τίτλο του πιο τεχνολογικά προηγμένου μοντέλου, όταν λανσαριστεί το 2019. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσει τον καθαρόαιμο off-road χαρακτήρα του.

Αντιθέτως, τα ηλεκτρονικά που θα πλαισιώνουν το νέο μοντέλο, θα είναι ικανά να υπερνικήσουν κάθε δυσκολία και εμπόδιο που θα βρει μπροστά του το βρετανικό αυτοκίνητο.

Το Autocar αναφέρει ότι το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί σε περίπου τρία χρόνια και θα κρατήσει τις ίδιες διαστάσεις με αυτές της προηγούμενης γενιάς, ενώ παράλληλα ίδιο θα παραμείνει και το μεταξόνιο. Επίσης, το νέο Defender θα έχει μικρότερους προβόλους με την υπόσχεση ότι θα είναι το ίδιο ευέλικτο με το απερχόμενο μοντέλο. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην υλοποίηση κάποιων πρωτότυπων αυτοκινήτων και επιβεβαιώνεται η γνώριμη σχεδίαση της φίρμας, ενώ αναφορές κάνουν για εκτενή χρήση αλουμινίου στην κατασκευή του. Το νέο Defender θα εξοπλίζεται με αερανάρτηση και τα μηχανολογικά σύνολο θα προέρχονται από τη σημερινή γκάμα της Jaguar Land Rover.

Πηγή: gocar.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις