Η εταιρεία GoPro ανακαλεί τα περίπου 2.500 drones GoPro Karma που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής μετά από 16 ημέρες στα ράφια των καταστημάτων. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει μια πιθανότητα το drone αξίας $799 δολαρίων να χάσει την ισχύ του κατά τη διάρκεια της πτήσης και να πέσει από τον ουρανό.

Σε σημείωμα προς τους πελάτες της που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της GoPro με τίτλο «Karma πληροφορίες ανάκλησης και επιστροφής» αναφέρει ότι θα πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες των drones να τα επιστρέψουν και να πάρουν πίσω πλήρως τα χρήματά τους.

Η εταιρεία λέει ότι ένας «μικρός αριθμός» των drones Karma «έχασαν την δύναμή τους κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους» και ότι ζητάει από κάθε ιδιοκτήτη Karma να σταματήσει τη χρήση του και να το στείλει πίσω στο μαγαζί που το αγόρασε έστω και αν φαίνεται ότι το drone λειτουργεί σωστά. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μέχρι στιγμής, αλλά ασφαλώς δεν θέλετε το drone σας να πέσει ξαφνικά στο κεφάλι κάποιου ή να πέσει κάπου μακριά.

Η ανάκληση είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την GοPro, και μάλλον ανέλπιστη επιτυχία για τον ανταγωνιστή του Karma, το drone Mavic της εατριείας DJI.

Πηγή: SecNews