Το Facebook πρόσθεσε την δυνατότητα συνομιλιών με βίντεο στο Messenger από το φθινόπωρο που μας πέρασε. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 245 εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν και πραγματοποιούν συνομιλίες βίντεο one-on-one κάθε μήνα με την υπηρεσία του κοινωνικού δικτύου.

Όπως φαίνεται όμως το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο πρόσθεσε και νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει ομαδικές συνομιλίες βίντεο.

Κυκλοφορεί σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο για τις εφαρμογές του iOS και του Android.

Σε κάθε ομάδα συνομιλίας μέσω βίντεο θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 50 άτομα με διαφορετικούς τρόπους. Θα μπορείτε να δείτε μέχρι και έξι άτομα μαζί, αλλά και οι 50 θα μπορούν να ακούσουν και να απαντήσουν χρησιμοποιώντας κείμενο, αυτοκόλλητα, emojis, και GIF.

Κατά κάποιον τρόπο, είναι σαν να το Google Hangouts αν και αυτό επιτρέπει την συμμετοχή σε 10 άτομα, ενώ άλλοι μπορούν να ακούσουν χωρίς να συμμετέχουν.

Το Group video chat λειτουργεί με data για κινητές συνδέσεις και Wi-Fi αλλά φυσικά απαιτεί την τελευταία έκδοση του Messenger.

Μπορείτε να επιλέξετε μια ομάδα ανθρώπων που θέλετε να μιλήσετε, να πατήστε στο εικονίδιο βίντεο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να ενεργοποιήσετε μια συνομιλία μέσω βίντεο.

Όλοι στην ομάδα θα ενημερωθούν για τη δράση σας και θα μπορούν να πάρουν μέρος όταν θέλουν (αν θέλουν).

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις