Μάθετε βήμα – βήμα πώς να προσεγγίσετε μια γυναίκα, πώς να την κάνετε να αισθανθεί όμορφα, πώς να της κεντρίσετε το ενδιαφέρον, και πώς να «κερδίσετε» το τηλέφωνό της, ή – γιατί όχι – ακόμα και να κλείσετε ραντεβού μαζί της!

Αυτό τουλάχιστον «υπόσχεται» η εταιρεία Cerevrum Inc. και το παιχνίδι Dating Lessons που έβγαλε στην αγορά.

Στο ρόλο του «καθηγητή» βρίσκεται ο Manish «Magic» Leone, και στόχος του παιχνιδιού είναι να βοηθήσει τους ετεροφυλόφιλους άνδρες με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή συστολή με το αντίθετο φύλο, να μάθουν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα εργαλεία για να αντιμετωπίσουν το άγχος τους, και να διαχειριστούν έξυπνα μια νέα γνωριμία.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, οι δημιουργοί αναφέρουν πως μετά τα 12 μαθήματα φλερτ που «παραδίδουν» μέσω του Dating Lessons VR, ακολουθούν οκτώ «πρακτικές διαδραστικές συνεδρίες», που βοηθούν τους άντρες να αναπτύξουν μια συμπεριφορά την οποία οι γυναίκες θεωρούν ακαταμάχητη.

Στην προσομοίωση μάλιστα του φλερτ, εμφανίζονται στοιχεία και συμβουλές για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, τα βλέμματα που πρέπει να ρίξετε, και τα σημεία του σώματος της γυναίκας που πρέπει να αγγίξετε…

Το παιχνίδι με τα μαθήματα φλερτ έχει δημιουργηθεί με βίντεο 360 μοιρών, τα οποία έχουν εμπλουτιστεί με διαδραστικά στοιχεία. Η ποιότητα των βίντεο είναι αρκετά καλή, ενώ οι προγραμματιστές του Dating Lessons VR έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και στην τοποθέτηση δισδιάστατων γραφικών. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το Samsung Gear VR, το PSVR, το HTC Vive και το Oculus Rift.

Οι πρώτες εντυπώσεις πάντως των παικτών, δεν είναι και ιδιαίτερα ενθουσιώδεις. Παρά την κριτική που ασκείται στο παιχνίδι για την ουσία του – πως δεν υπάρχουν δηλαδή συγκεκριμένες κινήσεις που θα συναρπάσουν μια γυναίκα – η ίδια η τεχνική δομή του παιχνιδιού, κάνει τον χρήστη να το βαρεθεί σε λίγο καιρό.

Όπως και να’ χει βέβαια, από μόνα τους τα μαθήματα φλερτ είναι αρκετά διασκεδαστικά, και – γιατί όχι – ίσως και να βοηθήσουν κάποιους, να καταπολεμήσουν το άγχος τους, σε μια πιθανή συνεύρεση με μια γυναίκα.

Πηγή: vrnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις