Δεκάδες βίντεο 360 μοιρών ανεβαίνουν καθημερινά πλέον στην πλατφόρμα του Youtube, η οποία προσφέρει πια περίπου 400 χιλιάδες 360 video, με περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες να έχουν εγγραφεί στο κανάλι Virtual Reality.

Μακράν το πιο δημοφιλές βίντεο, που έχει φτάσει (μέχρι στιγμής) τις 54 εκατομμύρια προβολές, δεν είναι άλλο από το Clash Of Clans 360! Βρεθείτε σε έναν από τους πύργους των τοξοτών και προστατεύστε το χωριό σας από την επέλαση των βαρβάρων, γιγάντων, δράκων και λοιπών τεράτων του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Για την βέλτιστη εμπειρία, παρακολουθήστε το βίντεο 360 μοιρών με μάσκα Εικονικής Πραγματικότητας και ακουστικά, για να νιώστε πως κινείστε μέσα στον κόσμο του Clash of Clans!

Χρησιμοποιούμε ως πλατφόρμα προβολής των 360 VR βίντεο το YouTube. Αν παρακολουθείτε τα βίντεο σε Desktop PC, ανοίξτε την σελίδα μέσω chrome, και περιηγηθείτε είτε με τα βέλη που εμφανίζονται πάνω αριστερά στην οθόνη, είτε σύροντας το ποντίκι του υπολογιστή (με πατημένο το αριστερό πλήκτρο) πάνω στο βίντεο. Εναλλακτικά, αν βλέπετε το βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας, ανοίξτε το βίντεο στο app του Youtube, και αλλάξτε οπτική γωνία του βίντεο αλλάζοντας απλά τη θέση της συσκευής (πρέπει να διαθέτει Γυροσκόπιο).

Πηγή: vrnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις