Μία ακόμη ευχάριστη είδηση περίμενε τους gamers στο Συνέδριο Προγραμματιστών Παιχνιδιών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Σαν Φρανσίσκο: η Impulse Gear επιβεβαίωσε ότι στις 16 Μαΐου το shooter παιχνίδι τους Farpoint θα βγει στην αγορά με το χειριστήριο – όπλο του Playstation VR!

Το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί και με ένα απλό χειριστήριο του PS4, το «όπλο» ωστόσο του PSVR σχεδιάστηκε πάνω στο Farpoint και θα διατίθενται μαζί ως σετ στα εμπορικά καταστήματα. Δείτε το trailer που δημοσίευσε η Playstation για το παιχνίδι:

Η τιμή για το bundle θα κυμαίνεται στα 80 δολάρια, και στα 50 μόνο για το παιχνίδι Farpoint. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πόσο θα κοστίζει το εικονικό «όπλο» – χειριστήριο για το PSVR, εκτιμάται ωστόσο πως θα πωλείται περίπου στα 50 δολάρια.

Οι πρώτες κριτικές για τον συνδυασμό του χειριστηρίου με το Farpoint είναι εντυπωσιακές, φέρνοντας ακόμα περισσότερους παίκτες στην τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας!

Η Sony έχει επενδύσει αρκετά στο PSVR, και ήδη φαίνεται πως η προσπάθεια αποδίδει: όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρείας έχουν πωληθεί ήδη 1.000.000 Playstation VR παγκοσμίως, με τις προβλέψεις για τα έσοδα της εταιρείας να πολλαπλασιάζονται, όσο βγαίνουν στην αγορά νέοι τίτλοι και αξεσουάρ.

Πηγή: Vrnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις