Το Notepad++ 7.3.3 είναι η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου και πηγαίου κώδικα. Είναι ένα πρόγραμμα μόνο για συσκευές που τρέχουν με Windows.

Κατά καιρούς έχουμε αναφέρει την εφαρμογή όπου απαιτούνται edits, καθώς είναι δωρεάν και μια από τις καλύτερες που κυκλοφορούν.

Την εφαρμογή την χρησιμοποιούμε πάρα πολλά χρόνια αποφεύγοντας το notepad των Windows για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς: Δοκιμάστε να επεξεργαστείτε ένα php αρχείο με notepad των Windows και μετά ανεβάστε το σε ένα Linux server. Μετά κατεβάστε το αρχείο και ανοίξτε το με Nοtepad++. H μορφοποίηση του κειμένου θα σας πείσει.

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος έρχεται με μια μεγάλη λίστα νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Το νέο Notepad++ 7.3.3 είναι διαθέσιμο και σε build των 64-bit το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε σε φορητή έκδοση ή σε exe εγκατάστασης από την ιστοσελίδα του project.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που θεωρούμε σημαντικές είναι και η άμεση επιδιόρθωση της ευπάθειας που αποκαλύφθηκε από τα αρχεία που κυκλοφόρησαν στις διαρροές του Vault 7 του Wikileaks.

Πηγή: Secnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις