Όσο περίεργο κι αν σας ακούγετα, το μέλλον της αστικής γεωργίας βρίσκεται στα εμπορευματοκιβώτια! Η δημοσιογραφική ομάδα του Vice, Motherboard, επισκέπτεται μια αστική καλλιέργεια στο Μπρούκλιν, που θεωρείται η πλέον καινοτόμα, υψηλής τεχνολογίας, υδροπονική καλλιέργεια στον κόσμο. 
Οι αγρότες του Square Roots έχουν ανακαλύψει τον τρόπο να παράγουν αγροτικά – μη γενετικά – προϊόντα για όλη την κοινότητα του Μπρούκλιν, μέσα σε κοντέινερς.
Είναι η πρώτη αστική καλλιέργεια λαχανικών, φρούτων και βοτάνων, που θα μπορούσε ν’ αλλάξει τον παραδοσιακό τρόπο γεωργίας…

Χρησιμοποιούμε ως πλατφόρμα προβολής των 360 VR βίντεο το YouTube. Αν παρακολουθείτε τα βίντεο σε Desktop PC, ανοίξτε την σελίδα μέσω chrome, και περιηγηθείτε στο χώρο του βίντεο, είτε με τα βέλη που εμφανίζονται πάνω αριστερά στην οθόνη, είτε σύροντας το ποντίκι του υπολογιστή (με πατημένο το αριστερό πλήκτρο) πάνω στην οθόνη του βίντεο. Εναλλακτικά, αν βλέπετε το βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας, ανοίξτε το βίντεο στο app του Youtube, και αλλάξτε οπτική γωνία του βίντεο αλλάζοντας απλά τη θέση του κινητού ή της ταμπλέτας (η συσκευή πρέπει να διαθέτει Γυροσκόπιο).
Πηγή: vrnews.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις