Η NOBACCΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο του ατμίσματος, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση EICE VAPE στο Shenzhen της Κίνας, από τις 14 έως 16 Απριλίου 2017.

HVAPE, Shenzhen είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως και αποτελεί σημείο συνάντησης των κορυφαίων εταιριών του κλάδου.

Στην έκθεση, η NOBACCO παρουσίασε τις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων APYRON-S και τον ατμοποιητή L-300, καθώς επίσης και τη νέα συσκευή ISSON η οποία πρόκειται να λανσαριστεί στην Ελληνική αγορά σύντομα.
Όλες οι συσκευές ατμίσματος και ο ατμοποιητής που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά από το τμήμα, NOBACCO DESIGN CENTER.

Όπως δήλωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της εταιρίας NOBACCO:

Οι άνθρωποι της Nobacco αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια γιατί σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο της ελληνικής οικονομίας έχουμε την δυνατότητα διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στης διεθνής αγορές παρουσιάζοντας προϊόντα καινοτομίας που έχουν σχεδιάσει Έλληνες.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 67 καταστημάτων, και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της.

Το 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία και την Γερμανία.

www.nobacco.gr
www.nobacco.ro
www.nobacco.world

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις