Η ελληνική VR εταιρεία παραγωγής Εικονικής Πραγματικότητας 360premiere πραγματοποίησε την πρώτη εταιρική παρουσίαση στην Ελλάδα σε 360 μοίρες!
Η προβολή αφορούσε τα νέα γραφεία του κολοσσού στο διαδικτυακό marketing Webhelp, στην Ελλάδα. Στο βίντεο παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία της εταιρείας: από τις υπηρεσίες που προσφέρει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές, μέχρι τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούνται στο γραφείο της Webhelp στην Αθήνα.
Χρησιμοποιούμε ως πλατφόρμα προβολής των 360 VR βίντεο το YouTube. Αν παρακολουθείτε τα βίντεο σε Desktop PC, ανοίξτε την σελίδα μέσω chrome, και περιηγηθείτε στο χώρο του βίντεο, είτε με τα βέλη που εμφανίζονται πάνω αριστερά στην οθόνη, είτε σύροντας το ποντίκι του υπολογιστή (με πατημένο το αριστερό πλήκτρο) πάνω στην οθόνη του βίντεο. Εναλλακτικά, αν βλέπετε το βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας, ανοίξτε το βίντεο στο app του Youtube, και αλλάξτε οπτική γωνία του βίντεο αλλάζοντας απλά τη θέση του κινητού ή της ταμπλέτας (η συσκευή πρέπει να διαθέτει Γυροσκόπιο).
Πηγή: vrnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις