Έρχεται και Nissan Leaf Nismo concept

Έρχεται και Nissan Leaf Nismo concept
Στην Έκθεση του Τόκιο στις 27 Οκτωβρίου έχουν προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση του Leaf Nismo concept. Η έκδοση Nismo Concept  του νέου Leaf διακρίνεται για τη σπορ εξωτερική του εμφάνιση, την οποία έχει επιμεληθεί η Nismo.

Η εφαρμογή της τεχνολογίας των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Nismo στο αμάξωμα του Leaf, έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση και λιγότερη αεροδυναμική άντωση, χωρίς να θυσιάζεται ο εξαιρετικός συντελεστής οπισθέλκουσας του μοντέλου. Στο εσωτερικό όπου κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, έχουν προστεθεί λεπτομέρειες σε κόκκινο, χαρακτηριστικό της Nismo.

Το Leaf Nismo concept παρουσιάζεται σύμφωνα με τον κατασκευαστή και βελτιωμένο στο δρόμο, χάρη στη σπορ ρύθμιση της ανάρτησης και τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Επιπλέον, έχει νέες ρυθμίσεις που παρέχουν πιο άμεση επιτάχυνση σε όλο το εύρος ταχυτήτων.  Το Leaf Nismo concept σύμφωνα με την εταιρεία «συνδυάζει τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου,  με τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία που ήταν πάντα σήμα κατατεθέν της Nismo.

Πηγή: gocar.gr