Επιχειρηματική αποστολή στη Βρέμη της Γερμανίας στο πλαίσιο της έκθεσης “Space Tech Expo Europe 2017”, διοργανώνει το ελληνικό si-Cluster που ειδικεύεται στον τομέα των αεροδιαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών, σε συνεργασία με τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου, ενώ στην ελληνική αποστολή μπορούν να λάβουν μέρος όσες εταιρείες ή φορείς ενδιαφέρονται.
H αποστολή θα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στο κεντρικότερο σημείο της έκθεσης, για τη βέλτιστη ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με άλλους φορείς που θα παρευρεθούν στην έκθεση. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή οι εταιρείες-μέλη του si-Cluster, Adamant Composites, EMTech, Inasco, Planetek Hellas, PrismaElectronics, Softcom International και Terra Spatium.


Η έκθεση “Space Tech Expo Europe 2017”, η οποία είναι μία από τις σημαντικότερες στον τομέα των διαστημικών τεχνολογιών, αναμένεται να προσελκύσει φέτος τουλάχιστον 200 επιχειρήσεις και πάνω από 3.500 επισκέπτες. Για τον λόγο αυτόν, το si-Cluster προσκαλεί ενδιαφερόμενες δραστηριοποιούμενες στον κλάδο επιχειρήσεις, ερευνητικά ινστιτούτα, πανεπιστημιακά εργαστήρια να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην αποστολή, είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες, μέχρι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στο [email protected], ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για την κάλυψη των θέσεων.
Η αποστολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Corallia, της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις