Η Honda αποκάλυψε την ευρωπαϊκή έκδοση παραγωγής του νέου CR-V, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ξεχωρίζει για την ποιότητα στο εσωτερικό, την πολιτισμένη λειτουργία και την ευρυχωρία.

Στη νέα σχεδίαση εσωτερικού κυριαρχεί η οριζόντια έμφαση στη διάταξη του ταμπλό που δείχνει την καμπίνα πιο ευρύχωρη, τονίζοντας την αίσθηση πλάτους και αποπνέοντας μία αίσθηση δύναμης. Το ταμπλό φέρει δύο οθόνες 7 ιντσών, ενώ η διάταξη των χειριστηρίων έχει πιο συμμετρική, με μία ομάδα διακοπτών για τη διαχείριση του συστήματος A/C κάτω από την κεντρική οθόνη αφής.

Το νέο CR-V έχει ελαφρώς μεγαλύτερες εξωτερικές αναλογίες από τον προκάτοχό του, ενώ το μακρύτερο μεταξόνιο και το φαρδύτερο στήσιμο αποτελούν τη βάση για ένα αισθητά πιο ευρύχωρο εσωτερικό.

Για πρώτη φορά, βενζινοκίνητες εκδόσεις του CR-V θα διατίθενται με δυνατότητα επιλογής επτά καθισμάτων. Στη περίπτωση αυτή, η 3η σειρά προσφέρει εξαιρετικό χώρο για τα πόδια και εύκολη πρόσβαση, καθώς και γωνία καθίσματος 101-μοιρών για εξασφαλισμένη άνεση των επιβατών στα μεγάλα ταξίδια.

Η πρόσβαση στην 3η σειρά καθισμάτων είναι επίσης ιδιαίτερα άνετη, χάρη σε ένα φαρδύ άνοιγμα με χαμηλό ύψος σκαλοπατιού.

Το νέο CR-V θα διατίθεται με το υβριδικό σύστημα της Honda, Intelligent Multi Mode Drive που αποτελείται από ένα βενζινοκινητήρα 2.0 L i-VTEC κύκλου Atkinson και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Παράλληλα, υπάρχει ένας βενζινοκινητήρας 1.5-L VTEC TURBO που προσφέρει ισχυρές επιδόσεις. Ο βενζινοκινητήρας και το υβριδικό σύστημα είναι FWD στάνταρ, αλλά και για τις δύο περιπτώσεις διατίθεται προαιρετικά η τελευταία γενιά τετρακίνησης.

Οι πρώτες παραδόσεις του Honda CR-V με βενζινοκινητήρα 1.5L VTEC TURBO αναμένονται φέτος το Φθινόπωρο και τα υβριδικά μοντέλα θα ακολουθήσουν στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις