Ένα Kangoo για γρήγορους επαγγελματίες

Ένα Kangoo για γρήγορους επαγγελματίες

Η Renault Sport βγάζει στην κυκλοφορία ένα πολύ γρήγορο επαγγελματικό Kangoo. Το μοντέλο θα θα χρησιμοποιεί ως βάση το δημοφιλές επαγγελματικό μοντέλο το οποίο συνέβαλε ώστε η Renault να έχει κατακτήσει επί σειρά ετών την πρώτη θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Η Renault Sport εξέλιξε για την περίπτωση ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης που περιλαμβάνει φαρδύτερο αμάξωμα, ανασχεδιασμένα συστήματα ανάρτησης και πέδησης, αλλά και κορυφαία μηχανικά σύνολα της Renault.

Το πρωτοποριακό μοντέλο χαρακτηρίζεται από τις σχετικά μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές αλλαγές στο αμάξωμα, λόγω και τον πολυάριθμων αεροδυναμικών στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν ώστε να επιτυγχάνεται ο επιθυμητός βαθμός απόδοσης, αλλά και παράλληλα να δικαιολογείται με τον πλέον πειστικό τρόπο το όνομα Kangoores.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη θα χρησιμοποιεί αυτά του Megane GT (1.6 dCi 165 – EDC 6 σχέσεων) και στην έκδοση Trophy-R με τα μηχανικά μέρη του MEGANE R.S. (1.8 TCe 280 – μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων). Σημαντικό είναι ότι ο χώρος φόρτωσης θα μείνει ανεπηρέαστος προσφέροντας στους γρήγορους επαγγελματίες ωφέλιμο όγκο από 4 έως και 4,6 κυβικά μέτρα (ανάλογα με το διαχωριστικό).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ