Μόνο λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί -λίγο πριν από τη μαζική της παραγωγήη νέα BMW Σειρά 8 Coupe. Το τελευταίο διάστημα γίνονται δοκιμές στην Ουαλία προκειμένου να συντονιστούν τα συστήματα κίνησης και ανάρτησης, ώστε να παρουσιάσει ένα άρτιο προφίλ σε λίγους μήνες κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής της.

Ένας πλήρως ανασχεδιασμένος V8 κινητήρας, προηγμένη, ευφυής τεχνολογία τετρακίνησης, ενεργό, μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα, προσαρμοζόμενη ανάρτηση Μ Professional με ενεργές αντιστρεπτικές δοκούς και ενεργό σύστημα διεύθυνσης με την ονομασία Integral Active Steering είναι μερικά από τα στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει. Γι’ αυτό όμως που θα διακρίνεται είναι ότι θα μπορεί να συνδυαστεί για ποικίλα οδηγικά στιλ.

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η υψηλή ακαμψία του αμαξώματος και της ανάρτησης αποτελούν τα κρυφά χαρτιά του μοντέλου και τα στοιχεία που την διαφοροποιούν σε μεγάλο βαθμό από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο η εταιρεία -προς το παρόν- δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για τις επιδόσεις, την κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Η BMW Σειρά 8 Coupe θα αρχίσει να πωλείται μέσα στο 2018. Το νούμερο 8 που βρίσκεται στον τίτλο του μοντέλου, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της BMW Z8 και τώρα στο BMW i8, συμβολίζει τα άκρως συναισθηματικά και εξαιρετικά σπορ οχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις