Νέο χτύπημα δέχθηκε το μεσημέρι της πρωτομαγιάς η ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, λίγες ώρες μετά το χτύπημα των τούρκων χάκερς.

Το ΑΠΕ -με ανάρτηση του- ζήτησε συγγνώμη από τους συνδρομητές του: «Το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ζητά συγγνώμη από όλους τους συνδρομητές του, καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος δεν ήμασταν σε θέση να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για μικρό χρονικό διάστημα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα χάκερς χτύπησαν το ΑΠΕ και στην κεντρική του σελίδα εμφανιζόταν μήνυμα που έγραφε: «Έλληνες θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας».


Διευθυντής ΑΠΕ: Συνεχείς οι κυβερνοεπιθέσεις των Τούρκων

Στο «χτύπημα» των τούρκων χάκερς το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλλος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από τους Τούρκους χάκερ, και ανέφερε ότι το απειλητικό μήνυμα τους διήρκεσε 4 λεπτά.

Κατά την εκτίμησή του, «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (στην Τουρκία)».

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η επίθεση των τούρκων χάκερ θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».


Επίθεση και στη… Suzuki

Θύμα επίθεσης Τούρκων χάκερς έπεσε η επίσημη ιστοσελίδα της Suzuki στην Ελλάδα, μετά την επίθεση που δέχτηκε η σελίδα του ΑΠΕ.

Στην κεντρική σελίδα εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα που εμφανίστηκε και το βράδυ της Δευτέρας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και επαναλαμβάνονται οι απειλές των Τούρκων με αφορμή την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών τους οποίους οι Τούρκοι αποκαλούν Γκιουλενιστές.

Επιπλέον, απειλούν ότι θα ξαναρίξουν τους Έλληνες στη θάλασσα όπως έκαναν και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις