Μετά το πρώτο Adventure Roads που διοργανώθηκε το 2017 -όταν 40 ενθουσιώδεις μοτοσικλετιστές έχοντας μια CRF1000L Africa Twin συμμετείχαν στο οκταήμερο ταξίδι των 3.500 χιλιομέτρων από το Όσλο έως το Βόρειο Ακρωτήρι, που είναι το βορειότερο άκρο της Ευρώπης- θα διοργανωθεί τον Μάρτιο του 2019 από τη Honda ένα ακόμη Adventure Roads.

Οι υπέροχες διαδρομές, τα εκπληκτικά τοπία της ακτογραμμή της Νορβηγίας στη Βόρεια Θάλασσα, οι μοναδικές εμπειρίες και το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των αναβατών θα αποτελέσουν αφορμή για την προσέλευση 40 νέων μοτοσικλετιστών που θέλουν να ζήσουν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία.

Η Honda Motor Europe σε λίγους μήνες θα δώσει την ευκαιρία σε 40 αναβάτες να οδηγήσουν τη CRF1000L Africa Twin του 2018 στην έκδοση «Adventure Sports» στο απόλυτο ταξίδι περιπέτειας στο νοτιότερο άκρο της αφρικανικής ηπείρου.

Ξεκινώντας από την πόλη Ντέρμπαν στην ανατολική ακτή της Νότιας Αφρικής, η δεύτερη διοργάνωση του Adventure Roads θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες σε μία διαδρομή 3.200 χιλιομέτρων σε όλο το πλάτος της χώρας (περνώντας από το Λεσότο) έως το πανέμορφο Κέιπ Τάουν. Το 12ήμερο ταξίδι θα περάσει από διάφορα εδάφη και θα διασχίσει επικά τοπία σε έναν από τους μεγαλύτερους προορισμούς περιπέτειας του πλανήτη.

Το Adventure Roads 2019 είναι ένα πακέτο «με το κλειδί στο χέρι» που απευθύνεται σε 40 πελάτες Honda από την Ευρώπη. Η Honda αναλαμβάνει τη φιλοξενία, τις ξεναγήσεις και τη συντήρηση των μοτοσικλετών και οι συμμετέχοντες θα φτάσουν στη Νότια Αφρική σίγουροι ότι θα μπορούν να ξεκουραστούν, να οδηγήσουν και να απολαύσουν το ταξίδι, στο οποίο θα συναντήσουν. Μάλιστα θα έχουν στη διάθεσή τους τις πολύτιμες συμβουλές από διάσημους αναβάτες της Honda HRC.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις