Για το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα διακρίθηκε και φέτος η COSMOTE, που διακρίθηκε ως «Greece's Fastest Mobile Network 2018» στα «SpeedTest Awards» του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της COSMOTE, «το δικτυο κινητής είναι ταχύτερο κατά 68% από τον δεύτερο πάροχο, σε επίδοση download. Για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές υψηλές ταχύτητες Mobile Internet, η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα τού δικτύου κατά 57%».

«Οι πελάτες μας έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά σε πληθυσμιακή κάλυψη το 98% και το 92%, αντίστοιχα, ενώ η θαλάσσια κάλυψη 4G ξεπερνά το 97%» καταλήγει η ανακoίνωση της Cosmote.

«Η διάκρισή μας από την Ookla για ακόμη μία χρονιά ως ταχύτερο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα επιβεβαιώνει την τεχνολογική μας υπεροχή και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτική επικοινωνία και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, οι τεχνικοί μας φροντίζουν καθημερινά για την απρόσκοπτη λειτουργία των δικτύων και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σταθερά και δυναμικά στην ανάπτυξη του δικτύου μας, προσφέροντας στους πελάτες μας αξεπέραστη εμπειρία Mobile Internet. Με την τεχνολογία φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους» δήλωσε ο Executive Director Network Planning & Devops Ομίλου ΟΤΕ, Γιώργος Τσώνης.