Το Suzuki Vitara αλλάζει και ακολουθεί την τάση της αγοράς, καθώς θα είναι διαθέσιμο στο εξής με δύο βενζινοκινητήρες Boosterjet, έναν του ενός λίτρου και έναν των 1,4 λίτρων. Αυτοί θα αντικαταστήσουν το βενζινοκινητήρα των 1,6 λίτρων. Οι εξαιρετικά αναγνωρισμένοι κινητήρες Boosterjet παρέχουν περισσότερη ισχύ και ροπή, μεγαλύτερη απόδοση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Οι καταναλώσεις των δύο κινητήρων αναμένεται να είναι χαμηλές, όπως και οι εκπομπές CO2. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται με νέες ζάντες αλουμινίου, επανασχεδιασμένη μπροστινή μάσκα και διαφορετικό κάτω προφυλακτήρα, ενώ το πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα διαθέτει καινούρια σχεδίαση και ξεχωριστά φώτα LED. Στο εσωτερικό, ο πίνακας οργάνων ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό, με τα υλικά να είναι ποιοτικά και μαλακά.

Το νέο μοντέλο, σύμφωνα με τις ομολογίες των ανθρώπων της εταιρείας, θα είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά Vitara που έχει κατασκευαστεί σήμερα, ενώ θα έχει και όλα τα τεχνολογικά συστήματα για μέγιστη ασφάλεια των επιβατών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις