Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF. Θα παρουσιαστεί ως το «ταξί του μέλλοντος», κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του, σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ραδιοταξί.

Σήμερα, το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που πρωτοπαρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη αποτελεί την αιχμή του δόρατος της στρατηγικής Intelligent Mobility της Nissan, καθώς διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία και σχεδιασμό που το καθιστά ως τη βέλτιστη επιλογή αγοράς στην κατηγορία του. Σημειώνεται ότι με τη νέα μπαταρία 40 kWh αποδίδει 270 χλμ σε μικτό κύκλο οδήγησης, με βάση τα νέα ρεαλιστικά πρότυπα κατανάλωση και εκπομπών του WLTP.

Το Nissan LEAF είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στην ιστορία της αυτοκίνησης, έχοντας ξεπεράσει τα 340.000 πωληθέντα αυτοκίνητα, από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του μοντέλου πρώτης γενιάς, το 2010.

Με περισσότερα από 41.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο του 2017, όπου και ξεκίνησε η εμπορική του διάθεση, το νέο Nissan LEAF έρχεται να συνεχίσει αυτή την κληρονομιά, πρωτοπορώντας στην προσπάθεια για ένα βιώσιμο μέλλον. Στην Ελλάδα, η τιμή κτήσης του ξεκινά από τις 32.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις