Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού η Honda θα πάρει μέρος με το νέο CR-V Hybrid, που κάνει την παρουσίαση της σε έκδοση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το αναβαθμισμένο HR-V SUV και ένα ειδικά διασκευασμένο Civic Type R "Art Car".

Το νέο CR-V Hybrid στο μικτό κύκλο του ανανεωμένου προτύπου NEDC και με την προσθιοκίνητη πρόταση της βενζινο-ηλεκτροκίνητης έκδοσης αποδίδει 184 ίππους και σημειώνει εκπομπές CO2 120γρ/χλμ και επίσημη κατανάλωση μικτού κύκλου 5,3 λίτρα στα 100χλμ. Η AWD έκδοση CR-V Hybrid έχει εκπομπές CO2 126γε/χλμ και κατανάλωση μικτού κύκλου 5,5 λίτρα/100χλμ.

Από την άλλη το ανανεωμένο Honda HR-V θα κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Παρίσι. Διαθέτει αναβαθμισμένο εξωτερικό στυλ, ανανεωμένο εσωτερικό και πολυάριθμες, προηγμένες τεχνολογίες. Θα προσφέρεται με κινητήρα 1.5 i-VTEC, αλλά του χρόνου την άνοιξη θα προστεθεί ένας πιο σπορ 1.5 VTEC TURBO και ένας 1.6 i-DTEC diesel.

Τέλος, όσον αφορά το Civic Type R "ArtCar Manga" η Honda συνεργάστηκε με μία ιαπωνική σχολή σχεδίασης, την Human Academy Europe που εδρεύει στη Γαλλία, φέρνοντας τους φοιτητές της αντιμέτωπους με μία πρόκληση: ένα διαγωνισμό με θέμα τη δημιουργία σχεδίων που απεικονίζουν ένα "Art Car" εμπνευσμένο από Manga (ιαπωνικά κόμικς), με την επικρατέστερη πρόταση να μετατρέπεται σε αυτοκόλλητη μεμβράνη πλήρους κάλυψης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις