Η Kia Ελλάς θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 που θα πραγματοποιηθεί από 10 – 18 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, παρουσιάζοντας την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα με τα μοντέλα της να κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της.

Πιο συγκεκριμένα η Kia θα παρουσιάσει για Πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο υβριδικό Niro HEV το οποίο εφοδιάζεται με 2 κινητήρες – ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα – και το εντυπωσιακό Stinger που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και προηγμένο σχεδιαστικά εσωτερικό.

Δυναμική θα είναι και η εμφάνιση των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας όπως: το δημοφιλές μίνι αυτοκίνητο πόλης Picanto GT- Line, το δυναμικό και μοντέρνο Rio GT Line, το ολοκαίνουργο Kia Ceed με τη δυναμική του σχεδίαση, το Kia Stonic, το πιο εμπνευσμένο και πρωτοποριακό κόμπακτ Crossover με στιλ SUV και το εντελώς νέο κι επιβλητικό Sportage GT Line.

H Kia κατασκευάζει οχήματα υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκών προδιαγραφών και απευθύνεται όχι μόνο σε όσους είναι αλλά και σε όσους αισθάνονται «νέοι».

Αυτή τη στιγμή διαθέτει την πιο φρέσκια και ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων στην ελληνική αγορά με ένα τολμηρό και δυναμικό σχεδιασμό(παγκόσμια βραβεία σχεδιασμού Red Dot και IF awards) που όπως φαίνεται αρέσει και είναι αποδεκτός στο ευρύτερο κοινό.

Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας και αυτό αποδεικνύεται μέσω της έρευνας J.D. Power στην οποία η Kia κατέλαβε την 1η θέση.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα μοντέλα της Kia συνοδεύονται με 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις