Η EKO είναι ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης αυτοκινήτου "Αυτοκίνησης ΕΚΟ 2018" ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έναν σημαντικό θεσμό στον συγκεκριμένο κλάδο.

Φέτος, η έκθεση φιλοξενεί την πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 25 πανελλήνιες παρουσιάσεις μοντέλων. Με αυτό τον τρόπο έγινε η πρώτη έκθεση που δείχνει το ευρύ κοινό της μοντέλα που έχουν κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η ΕΚΟ συμμετέχει στην έκθεση με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα, στα οποία πλήθος κόσμου ενημερώνεται καθημερινά για όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων, όπως το πολυβραβευμένο Diesel Avio Double Filtered, τα ΕΚΟΝΟΜΥ Fuels τα οποία κατάφεραν να κατακτήσουν το παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλότερης κατανάλωσης για αυτοκίνητα Diesel και βενζίνης, καθώς και την πλήρη σειρά των κορυφαίων λιπαντικών της ΕΚΟ.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που εφέτος η ΕΚΟ συμμετέχει ως μέγας χορηγός στον σημαντικό αυτό θεσμό για τον κλάδο του αυτοκινήτου. Η ΕΚΟ δεν βρίσκεται απλώς στο χώρο του αυτοκινήτου. Είναι σε μεγάλο βαθμό ο χώρος του αυτοκινήτου», αναφέρει ο γενικός διευθυντής Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ και διευθύνων σύμβουλος ΕΚΟ, Ρομπέρτο Καραχάννας και συνεχίζει:

«Αυτό που μπορώ με βεβαιότητα να σας εγγυηθώ είναι ότι η ΕΚΟ, προκειμένου να παραμείνει ηγέτης στον κλάδο αυτό και τα επόμενα χρόνια -όχι μόνο στην έκθεση αυτοκινήτου αλλά και στην αγορά γενικότερα- βρίσκεται στην πρωτοπορία των προσπαθειών για την επόμενη μέρα του ενεργειακού μετασχηματισμού της χώρας.

Με αποφασιστικά βήματα, εντείνουμε τη συνεργασία μας με τη ΔΕΠΑ στο φυσικό αέριο, εγκαθιστούμε στα πρατήριά μας ταχυφορτιστές για ηλεκτροκίνητα οχήματα και εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις εγκαταστάσεις των πρατηρίων μας.

Αυτές είναι μόλις κάποιες από τις συντονισμένες δράσεις που υλοποιούμε στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού, ο οποίος θα μας επιτρέψει να σας παρουσιάσουμε στο άμεσο μέλλον αυτό που εμείς ονομάζουμε: το πρατήριο ΕΚΟ του Μέλλοντος».

Να σημειώσουμε ότι η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι η προσέλευση του κόσμου θα σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις