Με μία παγκόσμια πρωτοτυπία θα πάρει μέρος στην έκθεση αυτοκινήτου Automobility LA 2018 η Volvo. Αυτή εστιάζεται στο γεγονός ότι δεν θα έχει στο περίπτερό της ούτε ένα αυτοκίνητο. Έτσι, φέτος, η σουηδική εταιρεία παρουσιάζει το ανατρεπτικό όραμά της, δίνοντας νέο νόημα στην έννοια του αυτοκινήτου.

Από τις απαρχές του, το αυτοκίνητο ήταν και θα παραμείνει σημείο αναφοράς στις μετακινήσεις. Όμως, οι προσδοκίες των ανθρώπων από αυτό αλλάζουν, όπως αλλάζει και η αυτοκινητοβιομηχανία.

Το πώς οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται μία μάρκα αυτοκινήτου σήμερα δεν περιορίζεται στα στοιχεία που διαβάζουν στους πίνακες εξοπλισμού και τεχνικών χαρακτηριστικών. Στο περίπτερο της Volvo στην Automobility LA οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν μία πρωτόγνωρη έκπληξη. Εκεί που θα περίμεναν να βρουν ένα νέο μοντέλο θα αντικρίσουν μία απλή, όσο και απροσδόκητη, δήλωση: «Αυτό Δεν Είναι Ένα Αυτοκίνητο».

Παράλληλα, η Volvo θα παρουσιάσει μία σειρά διαδραστικών επιδείξεων από υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως το in-car delivery, το car sharing, το όραμά της για την αυτόνομη οδήγηση, όπως προσδιορίστηκε στο πρωτότυπο Volvo 360c, αλλά και τη συνδρομητική υπηρεσία Care by Volvo.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις