Η αγωνιστική σεζόν του 2018 αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη για το Abart 124 Rally, καθώς κατέκτησε με τον Γάλλο οδηγό Raphael Astier το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT. Κλείνοντας τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα 124 Rally θα συμμετέχουν στο Rallye du Var στη Γαλλία και το Rally Comunidad de Madrid, στην Ισπανία.

Στον αγώνα της Γαλλίας τα δύο αγωνιστικά με τον «σκορπιό» θα οδηγήσουν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Raphael Astier με συνοδηγό τον Frédéric Vauclare και ο Nicolas Ciamin με συνοδηγό τον Antοny Villanova.

Παράλληλα με την επιτυχία του Astier, ο Ciamin αποτέλεσε μια πραγματική αποκάλυψη, με τις επιδόσεις του σε αρκετές ειδικές διαδρομές να είναι καλύτερες από συνδυασμούς με τετρακίνητα αυτοκίνητα της κατηγορίας R5.

Αντίστοιχα στην Ισπανία, στον τελευταίο αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος ασφάλτου, οι Ισπανοί Alberto Monarri και Rodrigo Sanjuan, θα συμμετέχουν με 2 Abarth 124 Rally της ομάδας SMC Junior Motorsport.

Οι δύο οδηγοί ξεχώρισαν χάρη στις εντυπωσιακές τους επιδόσεις, κατακτώντας υψηλές θέσεις γενικής, όπως η 4η θέση στο Rally de Ourense, η 5η γενικής στο Sierra Morena και η 6η στο Villa de Adeje. Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στην Ισπανία θα ξεκινήσει από την πίστα της Jarama και οι οδηγοί θα καλύψουν συνολικά 696 χλμ. με 143 χλμ. ειδικών διαδρομών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις