Η Ελλάδα συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά στο Mobile World Congress MWC2019, διεθνή εκδήλωση της ψηφιακής τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, του Corallia, της ΕΕΚΤ, της HETiA, υπό την αιγίδα της ΕΕΤΤ, του υπουργείου Τουρισμού και της ΓΓΕΤ, καθώς και τη συμμετοχή των φορέων υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, egg, INVENT, ΘΕΑ-ΕΒΕΑ, Attica Reg. Fund, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελεί τη μεγαλύτερη συστηματική παρουσία της Ελλάδας σε διεθνή τεχνολογικά γεγονότα.

Το μότο της ελληνικής αποστολής είναι «Greece Scales Up!». Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι στόχοι της αποστολής είναι:

Ανάδειξη της Ελλάδας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, που επενδύει στις συνέργειες, στο ανθρώπινο δυναμικό και στο μέλλον.

Παρουσίαση των δυναμικών εξωστρεφών εταιρειών του χώρου της ψηφιακής επικοινωνίας, εφαρμογών και υπηρεσιών.

Δικτύωση των Ελλήνων επιχειρηματιών με τα κορυφαία στελέχη του κλάδου.

Ανάδειξη των νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή προοπτική.

Συνεργασίες με διεθνείς φορείς, οργανισμούς άλλων χωρών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις