Νέοι στόχοι τέθηκαν κατά τη διάρκεια εξέλιξης του Abarth 124 rally για το 2019, ώστε να βελτιωθούν περαιτέρω οι χρόνοι στις ειδικές διαδρομές. Οι μηχανικοί της Abarth εστιάζουν περισσότερο στα ηλεκτρονικά συστήματα του κινητήρα, τη μετάδοση και τις ρυθμίσεις της ανάρτησης.

Το πλήθος των δεδομένων που προέκυψαν από τις δοκιμές, αλλά και τις δύο αγωνιστικές σαιζόν που συμμετείχε το 124 rally, συνέβαλαν στις προσπάθειες των μηχανικών. Σημείο κλειδί αποτέλεσε η συμμετοχή του δοκιμαστή και οδηγού αγώνων Alex Fiorio, ενώ η συμπλήρωση 5.000 χιλιομέτρων δοκιμών σε ειδικές διαδρομές ενίσχυσε περαιτέρω το έργο της ομάδας.

Παράλληλα, η ομάδα εξέλιξης εστίασε στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου για τους χωμάτινους αγώνες, δημιουργώντας ένα κιτ με όλα εκείνα τα εξαρτήματα που απαιτούν οι συγκεκριμένες επιφάνειες.

Το κιτ περιλαμβάνει -εκτός των άλλων- αυξημένη διαδρομή των αναρτήσεων και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 40 χιλιοστά, καθώς και σύστημα πέδησης συμβατό με τροχούς 15 ιντσών, οι οποίοι έχουν μικρότερη μη αναρτώμενη μάζα και προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση στις χωμάτινες επιφάνειες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις