Η Seat στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Η Seat στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Χιλιάδες εργαζόμενοι της Seat, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι βρέθηκαν στο εργοστάσιο της ισπανικής εταιρείας στο Martorell για να συμμετάσχουν στην 5η έκδοση του Seat Race.

Περισσότεροι από 4.500 ενήλικες και 1.500 παιδιά πήραν μέρος στην συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών με 20% περισσότερους δρομείς από την προηγούμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Χάρη στη φιλανθρωπική συνεισφορά των 3 ευρώ από κάθε συμμετέχοντα, η Seat συγκέντρωσε περισσότερα από 13.500 ευρώ, τα οποία έγιναν δωρεά στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Ο διευθυντής του εργoστασίου στο Martorell, Rainer Fessel, τόνισε πως «μετατρέψαμε αυτή την εκδήλωση σε ημέρα εορτασμού μεταξύ συναδέλφων, οικογενειών και φίλων, όλοι αφοσιωμένοι στη συνεργασία, με κοινωνικό σκοπό. Για άλλη μία φορά, αποδείξαμε ότι η εταιρεία είναι μία μεγάλη, υποστηρικτική οικογένεια». Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων για τους ενήλικες, ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1000 μέτρων.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας καθώς και παιδική χαρά. Στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs και πολλή μουσική.

Σημαντική δραστηριότητα της εκδήλωσης ήταν η Vintage Market με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων. Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν δωρεάν πάρκινγκ και πλούσιο catering, ενώ περισσότεροι από 200 εθελοντές συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.