Έως την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου ισχύει η προνομιακή τιμή εγγραφής στο πρωτοποριακό workshop Futurecasting with Design Thinking Tools που προσφέρει η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID) στις 14-15 Οκτωβρίου.

Στη διάρκεια του διήμερου workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν εργαλεία design and futures thinking που τους επιτρέπουν να εντοπίσουν εκ των προτέρων προκλήσεις και ευκαιρίες για την επιχείρηση τους.

Θα εξερευνήσουν εναλλακτικές εκδοχές του μέλλοντος ανάλογα με τις επιλογές τους σήμερα και τελικά θα ορίσουν τις προτεραιότητες τους, θα εστιάσουν τις στρατηγικές τους και να κατευθύνουντην καινοτομία τους προς κατάλληλους στόχους ανάπτυξης.

Σε ποιους απευθύνεται το workshop

Το workshop απευθύνεται σε ανώτερα και μεσαία στελέχη υπεύθυνα για τη χάραξη στρατηγικής της επιχείρησης, σε υπευθύνους λήψης αποφάσεων για προϊόντα ή υπηρεσίες, σε ομάδες έρευνας και ανάπτυξης. Σε αντίστοιχα προγράμματα έχουν συμμετάσχει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ομάδες σχεδιασμού, ομάδες καινοτομίας και ανώτερα διοικητικά στελέχη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες και να εγγραφούν στη σελίδα: http://designthinking.hau.gr/

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις