Το εθιστικό παιχνίδι Fortnite, το οποίο έχει γίνει τρόπος ζωής για εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο, φαίνεται ότι έχει φτάσει στο τέλος του. Ο σέρβερ του παιχνιδιού έχει πέσει και εκατομμύρια χρήστες παρακολουθούν εδώ και ώρες μια μαύρη τρύπα στην οθόνη των υπολογιστών τους.

Ακόμη και ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite στο Twitter δεν υπάρχει πια, αναγράφηκε «αυτό είναι το τέλος», πριν όλες οι αναρτήσεις του διαγραφούν και στη θέση τους μπει ένα live streaming με την ίδια μαύρη τρύπα.

Οι εθισμένοι με το παιχνίδι δεν μπορούν να πιστέψουν πως η EPIC, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Fortnite, θα βάλει τέλος στο πιο επιτυχημένο παιχνίδι των τελευταίων δύο χρόνων.

Ορισμένοι αισιόδοξοι πιστεύουν πως πρόκειται για ένα κόλπο μάρκετινγκ και η Epic Games θα παρουσιάσει στο μέλλον έναν καινούριο κόσμο, ένα τελείως ανανεωμένο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινούνται οι ψηφιακοί χαρακτήρες των παικτών.

Προς το παρόν πολλοί απελπισμένοι παίκτες είδαν τον χαρακτήρα που έχτιζαν για μήνες να χάνεται σε μια μαύρη τρύπα, καθώς κατέρρεε το περιβάλλον του Fortnite. Μάλιστα το hashtag #fortnite έχει γίνει παγκόσμιο πρώτο trend.


Τι είναι το Fortnite;

Tο Fortnite είναι διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2017 και σχεδιάστηκε από την Epic Games. Περιλαμβάνει τρία είδη παιχνιδιού. Το Fortnite: Save the World, ένα συνεργατικό παιχνίδι βολών επιβίωσης τεσσάρων παικτών που πολεμούν ζόμπι και άλλα τέρατα και προστατεύουν αντικείμενα με οχυρώσεις που μπορούν να χτίσουν και να επικοινωνούν με τους φίλους τους.

Το Fortnite Battle Royale, ένα δωρεάν παιχνίδι στο οποίο 100 παίκτες πολεμούν μέχρι να μείνει ο τελευταίος ζωντανός παίκτης και το Creative, ένα επίσης δωρεάν παιχνίδι στο οποίο μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα έως 16 παίκτες με ατομικό στόχο τη δημιουργία νησιών-οχυρών όπου θα μπορούν να ανταγωνίζονται για την επιβίωση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις