Δήμος Αθηναίων: Με τη Novoville ο δημότης ή ο επισκέπτης της Αθήνας μπορεί να αναφέρει σε πραγματικό χρόνο όποιο προβλήματα συναντά στην καθημερινότητα του, όπως λόγου χάρη καμένες λάμπες, λακκούβες στο οδόστρωμα, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν την δημοτική συνδρομή. Η αποστολή αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για smartphones με λογισμικό Apple iOS και Google Android είτε μέσω της Web εφαρμογής στην ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων.

Το αίτημα παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και ο δημότης λαμβάνει ενημερώσεις για την πορεία επίλυσης του θέματος που ανέφερε. Κάθε φορά που ένα ζήτημα επιλύεται, ο δημότης λαμβάνει «ζωντανή» ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο.Μέσω της εφαρμογής, οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις εκδηλώσεις και για σημαντικά νέα και ανακοινώσεις του Δήμου. Επίσης με την υπηρεσία Novoville οι δημότες μπορούν να απευθύνονται για όλα αυτά τα θέματα στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1595 αλλά και στο 210-5277000, επί 24ωρου βάσεως καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.

Σε σχετικό του μήνυμα, ο δήμαρχος Αθηναίων προτρέπει τους συμπολίτες του να το αξιοποιήσουν και να αποστέλλουν «τα παράπονα στον δήμαρχο».

«Έχουμε μία εφαρμογή που ονομάζεται Novoville, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε όλοι στα κινητά σας. Καταγράφετε τα προβλήματα, τα φωτογραφίζετε, μας τα στέλνετε. Κι εμείς με τη σειρά μας προσπαθούμε να ανταποκριθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, όσο γίνεται πιο άμεσα. Βοηθήστε μας για να αλλάξουμε την πόλη», τονίζει ο Κώστας Μπακογιάννης.


Κατέβασέ το https://bit.ly/2Us8qEh & https://apple.co/3874qNp


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις